Welkom

Welkom

Welkom op de website van openbare basisschool (obs) De Marke. Met behulp van deze website trachten wij onze bezoekers een indruk te geven van onze school. Daarnaast proberen we via deze website onze ouders en leerlingen van informatie te voorzien.

Team obs De Marke

Voor informatie kunt u de school bereiken via onderstaande contactgegevens:
Obs De Marke
Ceintuurbaan Zuid 6a
9301 HX Roden
050-5017434


info@demarke-roden.nl
Directeur: José Wolters

Rollators naast de circustent

Noodschool OBS De Marke feestelijk geopend


“Griezelen…. gruwelijk eng”

9 januari 2019 
Rond de klok van half 9 opende wethouder Alex Wekema van de gemeente Noordenveld, woensdagmorgen in het schemerdonker school “De Marke”.

Achter Sportcentrum “De Hullen”, waar de school in recordtijd een mooie plek heeft gekregen, deed zich echter één probleem voor, want de sleutel van de voordeur was zoek. Vlot kwam men er achter dat ie wel eens in de laadbak van een kraan van de firma Meijer uit Veendam, die ontzettend veel voorbereidend werk heeft verzet, ook tussen kerst en oud en nieuw, om de school op tijd een plaats te kunnen geven, kon liggen. Hetgeen klopte.

Directeur José Wolters van school “De Marke” kon nu met een lachend gezicht de deur openen en de leerlingen stroomden, na een rolletje of een soesje te hebben gekregen, onder een ballonnenboog door, enthousiast de school binnen. 

Snel werd hun klas opgezocht en velen voelden zich al direct thuis in hun nieuwe onderkomen.

Ondertussen liepen wethouder Alex Wekema en de directeur van het Openbaar Primair Onderwijs Noordenveld, Albert Eising, goedkeurend rond en mochten ze zeer terecht de complimenten van vele ouders in ontvangst nemen!
 Introductiefilmpje

 Agenda

​22 maart
​28 maart
​3 april
4 april
9 april


​Pannenkoekdag groep 5
Groep 8 Kamp Westerbork
Grote rekendag groep 1-8 Verkeersexamen theorie gr. 7 Verkeersexamen praktijk gr. 7

schoolkalender